dimecres, 24 de desembre del 2014

RECOMANACIONS 4 - molts!

Aquesta nova secció de recomanacions ve moooolt carregada. Comencem!!!

La Martina de Plana Ponça ens recomana un èxit d'aquest any que ara s'acaba. Segur que tothom la coneix a aquestes alçadaes així que no cal que la presenti. Només afegiré que a la Martina li agrada molt aquesta cançó!


La Maria de Puig Bernat ens vol presentar una cançó que diu que fa que ella s'ho passi pipa quan l'escolta. És Som un riu, del grup Txarango.


La Carla de la Mola ens recomana El regalo más grande, d'Amaia Montero i Tiziano Ferro. La Carla eplica que quan era petita sempre cantava aquesta cançó amb el seu pare. Ell feia d'home i la Carla de dona i s'ho passaven genial.  :)



El Joel de la Mola ens recomana una cançó que sembla que quan es fa mal se l'escolta i el fa riure  :)
És el tema Me llaman el pupas de Zarcort.


La Nalay de la Mola ens recomana Shake it off de la Taylor Swift. Diu que el vídeo és xulíssim i que li sembla que és molt bona cantant.



La Mar de la Mola proposa Timber, de Pitbull i Kesha, un superèxit de l'any passat. Segur que molts l'heu ballat! La Mar diu que li agrada molt com ballen i que es posa aquesta cançó quan se sent molt malament.




El Pau de la Mola ens recomana Don't stop de 5 seconds of summer. El Pau explica que aquesta cançó li dóna consol i fa que tingui ganes de fer coses, com diu el títol (Don't stop = No paris).


La Vivian de Montau ens recomana la seva cançó preferida: Dame una razón de Nyno Vargas.


El Pau de Montau ens proposa una cançó de Skrillex anomenada Bangarang. Diu que li fa estar feliç.  :)



I per últim, la Cristina de Montau ens recomana Dangerous, de David Guetta, perquè no la pot deixar d'escoltar!


1 comentari:

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!