dimecres, 25 de març de 2015

RECOMANACIONS 8 - 6 cançons

Comencem amb la recomanació de l'Adrià Pazos, de Plana Ponça, i el seu pare, el Carlos Pazos. A tots dos els agrada molt la música rock i per això volen compartir Elevation, del grup U2 (recordeu Bono? Vam tenir una cita seva a la 'Frase del mes' de febrer).La Nalay i la Mar de la Mola ens recomanen Chandelier de Sia, perquè diuen que té un missatge amagat!!  O.o
També comenten que la ballarina del videoclip és molt flexible.
El Leo de Puig Bernat ens recomana la BSO d'una de les seves (i meves!) pel·lícules preferides. La de Monstruos S.A.  El compositor és Randy Newman, autor també d'altres BSO com les de Toy Story i CarsLa Vivian de Montau ens recomana Loco, de Nyno Vargas, perquè li agrada molt i la fa sentir bé.L'Alex i l'Hugo de la Mola i Montau ens volen fer conèixer un tema de música Dubstep. Aquí tenim Blowing up ya woofer, de The Mavrik.La Samira de la Mola ens recomana Problem, d'Ariana Grande. Li agrada aquesta cançó perquè quan se l'escolta, cada dia, no fa més que ballar i ballar i inventar passes de ball. 


2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Maria!!! Leo està encantat, això si, ell ara esperava veure la pel.licula jajaajaj. Apa doncs farem crispetes.

    ResponElimina
  2. Només ell????
    Cada cop que l'he posat a classe ens hem quedat tots amb les ganes de veure la peli!!! XD
    Vagin de gust les crispetes!

    ResponElimina

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!