dilluns, 18 de maig del 2015

Recomanacions 9 - 7 cançons

S'han fet esperar, però ja tenim aquí les noves recomanacions.
N'hi ha moltes acumulades!!  o.O


Comencem amb una cantant que... ufff... canta taaaan bé!!!
Que aixequi la mà qui voldria cantar com l'Adele!  o/

És una recomanació de l'Olga de Montgròs, que està clar que té molt bon gust. Diu que se l'escolta al cotxe i li agrada molt. És Hometown glory.


La Carla de Montgròs ens recomana Happy de Pharrell Williams. Diu que va ser un gran èxit, que és molt entretinguda i que quan se l'escolta es posa ben contenta. Suposo que per això vol compartir-la, perquè tots nosaltres també ens posem ben contents  :)


L'Arnau de Montau, el Pau de Montau, el Kilian de la Mola i el Frank de la Mola ens recomanen cançons de Manzelot. Com que no les puc posar totes perquè seria una mica avorrit tantes cançons del mateix, he triat la que proposen el Kilian i el Frank, que és precisament una paròdia de la proposta de la Carla. Diuen el Kilian i el Frank que els agrada perquè ells són uns Frikis  :)



La Noelia de la Mola ens recomana Indigo, de Sweet California. Diu que la fa sentir especial, que li agrada la composició, les notes i que és molt especial per ella.



El Sergio de Matabous ens recomana un èxit de música disco dels '80. És Axel F de Harold Faltermeyer. Surt a la pel·lícula Monstruos contra alienígenas i al Sergio li fa ballar. Encara que tingui uns quants anys, segur que us sona!


I aquí us deixo el moment de la peli on sona.



La Samira ens proposa la cançó Make you believe de Lucy Hale, perquè la canta, la balla i la fa sentir feliç.



I per últim, la Paula i la Yolanda de la Mola ens recomanen El perdón de Nicky Jam, perquè els fa recordar alguna cosa que les fa riure! Que ens ho expliquin i riem tots, no?




2 comentaris:

  1. Uuuuuoooooo quina varietat, em ballat una bona estona. Gràcies!!!!

    ResponElimina
  2. Carla Montgrós14/6/15 17:18

    Hola si que canta bé l'Adele!!!!! Es molt xula la canço!!!!! : )

    ResponElimina

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!