diumenge, 30 de novembre de 2014

RECOMANACIONS 2 - Iker, Laia, Pau i Samira

Aquesta setmana tenim moltes recomanacions!
Anem una a una:

L'Iker de Plana Ponça ens recomana Cuando me enamoro, d'Enrique Iglesias i Juan Luis Guerra. L'Iker diu que amb aquesta cançó s'ho passa 'chupiguai'!  :)


La Laia de Matabous ens recomana una bonica cançó que a mi també m'encanta. És En la que el Bernat se't troba, del grup català Manel. A la Laia li agrada molt cantar-la i també li agrada un dels videoclips d'aquest grup.

Aquí us deixo un vídeo molt especial. És la cançó cantada en directe mentre els Manel caminaven pels carrers de Barcelona. Us imagineu anar passejant tranquil·lament per Barcelona i trobar-vos de sobte un grup famós gravant un vídeo? Doncs això és el que els va passar a tots els vianants que es creuen pel carrer i que posen cares de sorpresos!

I un repte: a veure qui sap com es diu aquest instrument tan llarg, negre i greu que surt al vídeo? A partir del minut 3:00 el podeu veure fent un solo.El Pau de Montau ens recomana Hey brother, d'Avicii. Diu que li serveix per estar concentrat. Serà qüestió de provar a veure si a vosaltres també us funciona!


I per últim, la Samira ens recomana una cançó molt especial per ella perquè és en el seu idioma, el txetxè. La cançó es diu восточные сказки (Vostochnyye Skazki), i li haurem de preguntar a ella què vol dir...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!