dilluns, 8 de desembre del 2014

RECOMANACIONS 3 - Sara, Ismael, Eric, Jaume, Albert, Francesc, Nora, Olga i Carla.

Cada cop feu més recomanacions!!!

Aquesta setmana en tenim 7!!!  O.o

La primera ens la recomana la Sara de Plana Ponça.
És Break Free d'Ariana Grande. Diu la Sara que quan està tridta aquesta cançó l'ajuda a sentir-se millor.



L'Ismael de Plana Ponça, ell solet, ha fet una llista amb set recomanacions, però com que no les puc posar totes perquè acapararia tota l'entrada, n'he triat aquesta que us poso a continuació. L'Ismael només diu que li agrada molt.



L'Eric i el Jaume de Montgròs, conjuntament ens recomanen Noche y de día, d'Enrique Iglesias, que ja és el segon cop que apareix a les recomanacions!



L'Albert de Montau ens recomana Pieces, del grup canadenc Sum 41. És una cançó que l'Albert s'escolta quan està sol. I de totes les recomanacions d'aquesta setmana és la que més m'agrada. Me l'apunto Albert!  :)



El Francesc també de Montau, ens porta la recomanació més sorprenent d'aquesta setmana. És Come on to me de Major Lazer.



La Nora de Montau ens recomana A prueba de ti, de Malú. Diu que li ajuda a superar coses i li sembla molt bonica.  Sort en tenim de la música, oi?  ;)



I per acabar, repetim amb la Malú per recomanació de l'Olga i la Carla de Montgròs. La seva cançó és Blanco y negro i diuen que sempre la canten.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!