dijous, 13 de febrer del 2020

CANTÀNIA 2020. VIRTUAL

Aquest any els alumnes de Cicle Superior participarem en la Cantània que organitza l’Auditori de Barcelona. El concert serà el 9 de juny a les 8h del vespre al mateix Auditori de Barcelona. La Cantània d’aquest curs 2019-2020 s’anomena VIRTUAL i estem molt engrescades i engrescats amb el projecte!

Què és la Cantania?

És un projecte on participen escoles de tot Catalunya. Aquestes treballen una cantata de nova creació al llarg de tot l’any i finalment, la interpretaran amb altres 800 nens i nenes a l’escenari. Perquè us feu a la idea, mireu aquests vídeos:


Quin argument té l’obra? 

“Les noves tecnologies, que són pertot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?” 
Interessant, oi?

I les famílies?
Podeu venir a veure als vostres infants quan sigui el gran dia! Esteu atents perquè anirem informant de com obtenir les entrades.

Com aprenem la Cantània?

Estem molt emocionats i molt contentes de poder participar-hi i preparar aquest projecte tots junts. Aspectes com l’afinació, col·locació de la veu, moviments escènics, plàstica, noves tecnologies… seran continguts importants a la classe de música. Cada cantaire tindrà un dossier amb la lletra de les cançons i indicacions diverses. A més a més, a mesura que anem aprenent i treballant les cançons i moviments, penjarem els vídeo de les cançons  en aquest blogg perquè caldrà que les repasseu i practiqueu a casa.

PREPARATS, LLESTOS..... JA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!