dimarts, 17 de març del 2020

Cantània

"Qui canta els seus mals espanta!" diu la dita popular.
Està més que demostrat, cantar aporta multitud de beneficis pel nostre cos i per la nostra ment: redueix els nivells d'estrès, ajuda a mantenir el teu cervell en bona forma, millora la memòria, és antidepressiu, millora la teva capacitat pulmonar… A més a més, innumerables estudis conclouen que els beneficis que aporta el cantar no depenen de lo bé o malament que cantis. És a dir, que, tant si ets Bruno Mars com si quan cantes sembla que t'estiguin fent la depilació amb cera calenta, el simple fet de cantar és bo i va genial!

Així doncs, més que mai, aquests dies de confinament,  us recomano cantar, cantar molt, i si són les cançons de la Cantània, doncs molt millor! Som-hi!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Penjo la nova cançó a aprendre (la vam escoltar a l’aula el darrer dia). Ajunto també la lletra de la cançó amb les indicacions corresponents.
També he penjat, en el post de les tres cançons que ja sabem, els vídeos de les coreografies i la lletra perquè aneu practicant. 
A CANTAR S’HA DIT! 

ÀNIMS A TOTES I TOTS!
Cristina

4-LA CREACIÓ DE LA SARA


Clica per descarregar-te la lletra i, si pot, imprimeix-te-la:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!